Регистрирай се Register now
Организатор
PROGRESSIVE
GOLD Partner
Broshura.bg Coca Cola Фюзтий Капи Адез Банкя Роса Димеко Дисплей Бг Импресс
SILVER Partner
Градус ЛьоПуле Philadelphia Lurpak Zottarella Jogobella paladin Antica Pasteria НюИйст RiceUp
BRONZE+ Partner
Ливити Тео Danone Activia Danonino Alpro Победа
BRONZE Partner
Aroma Astera Здраве Чисто Сенсимо IBCS Bulgaria BARNAENGEN Persil Bref K2r Vitalis Dr. Oetker Sherry Котани Малива Meggle Tchibo Chio Detelina Arko Men Evy Baby
Технически партньор
CONGRESS ENGINEERING
Гост - лектори ХРАНИ

БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ - Енергийни напитки & Газирани напитки & Сокове

Радостина Ангелова, Global Metrics

„ГЛОБАЛ МЕТРИКС” е агенция за маркетингови и социологически проучвания и анализи. Дейността й включва приложението на количествени и качествени методи на изследване, приложими в широк набор от тематични изследователски области. Изследователският екип е развил сериозна експертиза за събиране и интерпретация на данни, мониторинг и оценка на въздействието на различни проекти и програми, значителен опит в предоставяне на експертна и консултантска дейност, организационно консултиране и функционален анализ на различни организации, консултации за изграждане на комуникационни стратегии и оценка на тяхната ефективност.

Агенцията разполага със собствена анкетьорска мрежа и екип от сътрудници, които покриват цялата страна и са на разположение за събиране на различна по характер информация – провеждане на анкети и интервюта, събиране на документи и статистическа информация, провеждане на дълбочинни интервюта, наблюдения и други.

http://globalmetrics.eu/