Регистрирай се Register now
Организатор
PROGRESSIVE
GOLD Partner
Broshura.bg Coca Cola Фюзтий Капи Адез Банкя Роса Димеко Дисплей Бг Импресс
SILVER Partner
Градус ЛьоПуле Philadelphia Lurpak Zottarella Jogobella paladin Antica Pasteria НюИйст RiceUp
BRONZE+ Partner
Ливити Тео Danone Activia Danonino Alpro Победа
BRONZE Partner
Aroma Astera Здраве Чисто Сенсимо IBCS Bulgaria BARNAENGEN Persil Bref K2r Vitalis Dr. Oetker Sherry Котани Малива Meggle Tchibo Chio Detelina Arko Men Evy Baby
Технически партньор
CONGRESS ENGINEERING
Гост - лектори ХРАНИ

ПАСТА ПРОДУКТИ - Макаронени изделия & Прясна паста

Виолета Танчева-Рубино, ИПСОС България

"Ипсос" е независима компания за маркетингови проучвания, oснована във Франция през 1975 г., присъстваща понастоящем на 89 пазара, сред които и българският.

"Ипсос" предлага изследователски и консултантски услуги в редица области като реклама, клиентска удовлетвореност, разбиране за пазара и изграждане на успешни стратегии, брандинг, медийно потребление, изследвания по обществените въпроси и други.

"Ние  в "Ипсос" вярваме, че работа ни е важна. Чрез специализация, предлагаме на нашите клиенти уникална дълбочина на знанията и експертизата. Да се учим от различни преживявания - това ни дава перспектива и ни вдъхновява смело да изследваме нещата, да бъдем креативни. 

Като поддържаме култура на сътрудничество и любопитство, ние привличаме специалисти от най-висок калибър, които имат способността и желанието да влияят и да оформят бъдещето.

Нашето мото - “Game Changers” – обобщава нашата амбиция."

www.ipsos.com/bg-bg