Регистрирай се Register now
Организатор
PROGRESSIVE
GOLD Partner
Broshura.bg Coca Cola Фюзтий Капи Адез Банкя Роса Димеко Дисплей Бг Импресс
SILVER Partner
Градус ЛьоПуле Philadelphia Lurpak Zottarella Jogobella paladin Antica Pasteria НюИйст RiceUp
BRONZE+ Partner
Ливити Тео Danone Activia Danonino Alpro Победа
BRONZE Partner
Aroma Astera Здраве Чисто Сенсимо IBCS Bulgaria BARNAENGEN Persil Bref K2r Vitalis Dr. Oetker Sherry Котани Малива Meggle Tchibo Chio Detelina Arko Men Evy Baby
Технически партньор
CONGRESS ENGINEERING
Гост - лектори НЕХРАНИ

ПРОДУКТИ ЗА КОСА - Боя за коса & Стилизиращи продукти

Нора Маркова, Logo Market Research and Consulting

LOGO Market Research and Consulting е независима компания за пазарни прочувания и консултиране с услуги към крайни клиенти (производители, търговци и дистрибутори в различни области – бързооборотни стоки, търговия на дребно, финанси и застраховане, здравеопазване, дигитални технологии и пр.) и изследователски агенции (изнесени услуги по събиране, обработка и визуализация на данни).

Предлага широк спектър от изследователски решения, включително първични и вторични изследвания, бизнес и маркетингови анализи, както и изследвания на потребителските преживявания и лоялни стратегии и програми.

Многогодишния опит в сферата на пазарните проучвания и консултирането е отличителна черта на екипа с общите ценности, които той следва: превъзходство, взаимно уважение и гъвкавост. "Нашата мисия е да овластяваме нашите клиенти с правилни изследователски решения по пътя към растеж".

http://www.logo-mrc.com/