Регистрирай се Register now
Организатор
PROGRESSIVE
Exclusive Media Partner
BTV
GOLD Partner
EDUSCHO BAT Arla Protein кока-кола хеленик ботълинг къмпани българия Златна Добруджа Аз Вярвам и Помагам SAVI
SILVER Partner
IBCS Bulgaria BEYOND MEAT EGE Group
BRONZE Partner
ASTERA Елит-П Хенкел Semana Teo bebe Имекс
ОБЩ ПАНЕЛ - ХРАНИ И НЕХРАНИ
Христо Радичев, Медияпост Хит Мейл България

Тема: Макро тенденции и потребителско поведение – как се раждат иновациите в света на бързооборотните стоки?

Медияпост Хит Мейл е компания с богата история в България. Създадена е през 2005 г. под името „Хит Мейл“, като специализирана агенция за директен маркетинг. През 2009 г. френската група La Poste придобива мажоритарен дял и името се променя на „Медияпост Хит Мейл“. От 2010 г. нататък са добавени редица нови услуги, най-вече в областта на дигиталния маркетинг: имейл маркетинг (изпращане на масов имейлинг и нюзлетъри), PPC реклама, разработване и оптимизиране на целеви страници (landing pages), управление на промоционални кампании и програми за лоялност и т.н.

През 2014 г. компанията вече е 100% собственост на френската група. През 2015 г. собственикът на „Медияпост Хит Мейл“ придобива и мажоритарен дял в дружеството „Метрика“. Новата компания в групата специализира в кол-център услуги (телемаркетинг, обслужване на клиенти, инфо-линии и др.) и фулфилмънт за електронни магазини. От 2018 година Медияпост Хит Мейл е член на Българо-Румънската търговско-промишлена палата.

Днес „Медияпост Хит Мейл“ предлага широко портфолио в областта на дигиталния маркетинг, управлението на промоционални кампании и програми за лоялност, както и целевото привличане на клиенти. Над 20 отлични професионалисти с изключителни умения ще се погрижат за това Вашата поредна кампания да е не само по-успешна, но и да Ви осигури чудесна основа за последващо общуване с потенциалните или настоящите Ви клиенти. 

https://mediaposthitmail.bg