Регистрирай се Register now
Организатор
PROGRESSIVE
Exclusive Media Partner
BTV
GOLD Partner
EDUSCHO BAT Arla Protein кока-кола хеленик ботълинг къмпани българия Златна Добруджа Аз Вярвам и Помагам SAVI
SILVER Partner
IBCS Bulgaria BEYOND MEAT EGE Group
BRONZE Partner
ASTERA Елит-П Хенкел Semana Teo bebe Имекс
07 март 2024 г. ПАНЕЛ ХРАНИ

Ритейл одит на продажбите на дребно в търговските обекти

Tраяна Боздуганова, NIQ България

Тема: БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ & БИРА

NIQ България  е водеща компания, специализирана в предоставянето на реални данни и информация от и за пазара на бързооборотни стоки. Повече от 70 водещи международни и български компании, опериращи в сектор бързооборотни стоки са дългосрочни партньори на NIQ България и са една от движещите сили в развитието ни през годините.  

Измервайки и проследявайки тенденциите на над 200 продуктови категории, NIQ предоставя на бизнеса възможност за стратегически решения и повишена конкурентноспособност, основани на факти и реални резултати.  

NIQ България се ръководи от глобално утвърдени стандарти и успешно развива иновативни решения, технологични подобрения и разширяващ се набор от услуги, които да отговарят на нуждите на местната индустрия. В допълнение към основните си услуги, свързани с измерване на пазарната динамика като цяло или фокусирани върху модерната търговия и конкретни търговци, NIQ насочва стратегическото развитие на решенията си в общия контекст на мултиканалното пазаруване. Решенията в тази посока имат за цел  удовлетворяване на разнообразните нужди на пазара и нашите клиенти, като вземаме предвид текущия етап на развитие, в който се намират, както и бъдещите тенденции в развитието на пазара.

От изключителна важност за нашите клиенти и партньори са и възможностите, които предлагаме в допълнение към основните решенията на компанията, а именно множество аналитични такива свързани с ценовите и промоционални стратегии, ценова еластичност и оптимизиране на асортимента.  

https://nielseniq.com