Регистрирай се Register now
Организатор
PROGRESSIVE
Exclusive Media Partner
BTV
GOLD Partner
EDUSCHO BAT Arla Protein кока-кола хеленик ботълинг къмпани българия Златна Добруджа Аз Вярвам и Помагам SAVI
SILVER Partner
IBCS Bulgaria BEYOND MEAT EGE Group
BRONZE Partner
ASTERA Елит-П Хенкел Semana Teo bebe Имекс
07 март 2024 г. ПАНЕЛ ХРАНИ

Данни за рекламните кампании на брандовете от категорията

Дария Сърменова–Илиева, Argent Group

Тема: МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ (кисело и прясно мляко, сирене и кашкавал)

Аргент е комуникационна група, създадена на 06 декември 1995 г. от Владимир и Йоана Деневи. Родена и утвърдена в България, от основаването си до днес, Аргент е независима и сред лидерите в бранша. Ние сме сред онези, които създадоха рекламния бизнес у нас. Наша цел е като развиваме себе си, да допринасяме и за развитието на индустрията в България.

Локално ние сме Аргент, а глобално – Local Planet, най-голямата верига независими медийни агенции в света. Този модел ни позволява да имаме „най-доброто от двата свята“ – възможността да управляваме и развиваме бизнеса си с бързина и гъвкавост в решенията и условията, от които се нуждаят клиентите ни, с по-голяма добавена стойност, която да ги допълва.

В същия контекст, съвместно с ClimatePartner, от октомври 2023 г. ние сме и първата комуникационна агенция в България, която предоставя на своите клиенти механизъм за намаляване и на пълно компенсиране на въглеродния отпечатък, свързан с тяхната медийната реклама. Кампаниите, които преминат през оценка на отпечатъка и след това той бъде компенсиран, се сертифицират като климатично неутрални.

Стойността за нас е комбинация от качество, цена и гъвкавост, които отговарят най-точно на нуждите на бизнеса на нашите клиенти.

https://argentgroup.bg/