Регистрирай се Register now
Организатор
PROGRESSIVE
PLATINUM Partner
FitSpo
GOLD Partner
Arla Castello LURPAK Bertolli John West BAT
SILVER Partner
IBCS Bulgaria PERSIL SYOSS MOIATAKOZMETIKA Olcom Shatlers's Three Sixty Vodka
BRONZE Partner
Tchibo DAVIDOFF Maliva Zebra RIVER CRAFT BEER AROMA ASTERA ЗДРАВЕ ЧИСТО CHIO POM-BAR NATURLI'
Venue Partner
Inter Expo Center
09 март 2023 г. ПАНЕЛ ХРАНИ

Потребителско проучване + данни за рекламните кампании на брандовете от категорията

Дария Сърменова–Илиева, Argent Group & Миглена Костова, BluePoint

Тема: МЕСНИ ПРОДУКТИ (колбаси)

BluePo!nt е основана през 2013 година. В ядрото на екипа са  специалисти с профил маркетинг, социология и статистика. Не сме агенция за маркетингови консултации и проучвания с млада история и утвърдена опитност на екипа. Визията ни за добрата работа е свързана с практичното познание, стъпващо на задълбочен анализ на пазарните факти и проучвания на потребителското  поведение. Не се ограничаваме до отговор на въпроса „Какво се случва?“, а търсим причинно-следствените връзки и даваме отговор на въпрос „Защо се случва?”. Стъпвайки на създаденото познание, предлагаме решение „Какво е добре да се направи?“.

https://bluepoint.bg/

----------------------------------------

От основаването си през 1995 г. до днес AРГЕНТ ГРУП e традиционно сред лидерите в областта на медийните комуникации и реклама. Управлявана от собствениците си, тя има свободата да прави нещата по свой начин, за да даде на клиентите си най-подходящите комуникационни решения за техния бизнес. Чрез своите три профилирани подразделения АРГЕНТ ГРУП предлага цялостно медийно обслужване (Argent Media), услуги в областта на дигиталните комуникации (Argent Digital), както и маркетингови анализи, проучвания и специализирани инструменти (Argent Data).

АРГЕНТ ГРУП е един от създателите и представител за България на международната верига Local Planet, която осигурява глобално ноу-хау в областта на медийте, дигиталната реклама и аналитичните инструменти.

Когато става въпрос за медийни комуникации, АРГЕНТ ГРУП приема постигането на ефективност за клиентите си за своя мисия.

www.argentgroup.bg