Организатор
PROGRESSIVE
Основен Партньор
British American Tobacco Coca Cola Девин LAVAZZA
Спонсори
OK Selpak Aroma Astera Здраве Чисто Monte Zottarella Jogobella Antica Pasteria Lurpak Arla paladin Philadelphia ИЗИ RiceUp Eti Biscuit Milde Semana TEO Pufies Mlin Sole Mio Cif Domestos Rexona Omo Auto Bavaria ACTIVIA ACTIMEL DANONE
Технически партньор
CONGRESS ENGINEERING
Гост - лектори НЕХРАНИ

КРЕМОВЕ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Виолета Танчева-Рубино, IPSOS България

Тема: Anti-age продукти

"Ипсос" е независима компания за маркетингови проучвания, oснована във Франция през 1975 г., присъстваща понастоящем на 89 пазара, сред които и българският.

"Ипсос" предлага изследователски и консултантски услуги в редица области като реклама, клиентска удовлетвореност, разбиране за пазара и изграждане на успешни стратегии, брандинг, медийно потребление, изследвания по обществените въпроси и други.

"Ние  в "Ипсос" вярваме, че работа ни е важна. Чрез специализация, предлагаме на нашите клиенти уникална дълбочина на знанията и експертизата. Да се учим от различни преживявания - това ни дава перспектива и ни вдъхновява смело да изследваме нещата, да бъдем креативни. 

Като поддържаме култура на сътрудничество и любопитство, ние привличаме специалисти от най-висок калибър, които имат способността и желанието да влияят и да оформят бъдещето.

Нашето мото - “Game Changers” – обобщава нашата амбиция."

www.ipsos.com/bg-bg