Организатор
PROGRESSIVE
Спонсори
Billa Dilcom Девин Coca Cola Cappy Bene Domino Elvi RiceUp Broshura.bg ИЗИ Philadelphia Arla Antica Pasteria Monte Zottarella Lurpak Jogobella paladin Philip Morris Bulgaria FORNETTI Zewa BIOKOM IBCS Bulgaria Aroma Astera Здраве Чисто Deroni
Технически партньор
CONGRESS ENGINEERING
Гост - лектори НЕХРАНИ

Пътят към покупката

Владислав Колев, Управител, LOGO Market Research and Consulting

Тема: Грижа за тялото

По време на презентацията ще се проследи поведението на потребителите както в общ план, така и в рамките на конкретната категория. Ще бъдат подредени по важност факторите, от които зависи покупката им на определена марка във категорията, както и ще бъде посочен брандът, който най-много удовлетворява техните очаквания.

  • Душ гел
  • Лосион за тяло
  • Дезодоранти

 

LOGO Market Research and Consulting е независима компания за пазарни прочувания и консултиране с услуги към крайни клиенти (производители, търговци и дистрибутори в различни области – бързооборотни стоки, търговия на дребно, финанси и застраховане, здравеопазване, дигитални технологии и пр.) и изследователски агенции (изнесени услуги по събиране, обработка и визуализация на данни).

Ние предлагаме широк спектър от изследователски решения, включително първични и вторични изследвания, бизнес и маркетингови анализи, както и изследвания на потребителските преживявания и лоялни стратегии и програми.

Многогодишния опит в сферата на пазарните проучвания и консултирането е отличителна черта на нашия екип с общи ценности, които следваме: превъзходство, взаимно уважение и гъвкавост.

Нашата мисия е да овластяваме нашите клиенти с правилни изследователски решения по пътя към растеж.

http://www.logo-mrc.com/